Bitcoin markedsverdi tilbake under $ 1 billioner når korreksjonen utvides

Mer enn 140 milliarder dollar har gått ut av Bitcoin-markedene de siste syv dagene.

Da Bitcoin-markeder begynner å danne et nytt rødt daglig, har markedsverdien falt igjen under 1 billion dollar

Den tredje store korreksjonen i det nåværende oksemarkedet blir dypere og prisene er allerede nede 12,5% fra sin heltid på $ 60 100 den 13. mars.

Ifølge CoinGecko er BTC-markedsverdien for tiden 980 milliarder dollar, etter å ha falt 140 milliarder dollar de siste sju dagene siden forrige torsdag 18. mars.

Flyttet kommer bare noen få dager etter at analytiker Willy Woo spådde at den totale kapitaliseringen ikke ville falle tilbake under disse nivåene igjen.

“$ 1T støttes allerede sterkt av investorer. Jeg vil si at det er en god sjanse for at vi aldri vil se Bitcoin Era under $ 1T igjen. ”

BTC-markedsverdien overgikk først en billion dollar 19. februar, men ble ikke der lenge og falt tilbake under bare fire dager. Andre gang den toppet ti tall var 9. mars, og den holdt seg over milepælnivået til dagens nedgang.

Den totale markedsverdien for hele kryptoøkosystemet er for tiden $ 1,65 billioner ifølge CoinGecko. Den har falt med 9,8%, eller 180 milliarder dollar siden mandag 22. mars.

Profitttak kan være en stor faktor i denne tilbaketrekningen, som foreslått av analytiker Josh Rager som uttalte at urealisert fortjeneste ikke realiseres før de er i banken

I referanse til MicroStrategy-sjef Michael Saylor hvis firma har kjøpt mye Bitcoin i år, la han til:

“Ikke prøv å opptre som at Saylor ikke vil ta fortjeneste til slutt, for han vil sammen med alle andre fond på planeten. Så vil de kjøpe tilbake lavere ”

Som rapportert av Cointelegraph, har det vært en rekke signaler om at tilbaketrekningen kan fortsette. Analytics-leverandøren Glassnode brukte beregningen av risikoreserve, som vurderer tilliten til langsiktige holdere i forhold til prisen på Bitcoin, for å antyde at forholdene ligner andre halvdel eller senere stadier av et oksemarked .

I mellomtiden analyserte CryptoQuant BTC-strømmer til og fra børser for å forutsi at det ville ta litt tid å få et nytt bein opp når det gjelder etterspørsel / tilbud.

I skrivende stund handlet Bitcoin ned 3,6% på dagen til $ 52,350 da FUD begynner å sive tilbake i økosystemet .